Project Life a „snový“ Week 25/2015

Krásnou prázdninovou středu přejeme, teď už od vody :-). Dnešní příspěvek je jen kratičký, jednostránkový, protože je mi jasné, že v tomhle počasí u počítače vysedávat nebudete :-). Pětadvacáty týden jsem smrskla jen na jednu stranu, protože jsme víkend „provýletovali“, a to si zasloužilo solo stránky. Dnešní stránka bude v duchu mé oblíbené Dreamy Core Kit kolekce!

Snad poprvé mám na stránce víc textu než fotografií :-D. Základem stránky jsou kartičky Dreamy Core Kit.Mám ty jemňoučké pastelové barvičky tááák ráda. Jsou prostě holčičkovské a i k letním fotkám naprosto skvělé.
Přes týden jsme se drželi dost doma, hřišťovali jsme a snažili se spotřebovat těch 6kg jahod, které jsme si v předchozím týdnu posbírali v Břežanech na samosběru.
Na titulní kartičku týdne jsem nalepila číslice Color Magic Resist Chipboard Alphabet, které jsou určeny pro další úpravu pomocí sprejů. Já se ale rozhodla, že je nechám čistě bílé, aby byla číslice na kartičce výrazná. Pouze jsem je tedy přilepila a datumovkou orazila datum týdne. Srdíčko, které pak na kartičce vidíte je vystřižené z kartičky, který pochází z Favorite Things Core Kit. Mám už v krabici pár odstřižku, tak jsem ji prohrábla a srdíčko se mi prostě hodilo, takže sem s ním :-). Pravou část pak vyplňuje dřevěný výsek srdíček, z nich jsem kousek odstřihla a dolepila na vedlejší fotku.

Tady jsou. Zbylá tři srdíčka patří k Nelince, která si zrovna maluje. Poprvé skončila krásně čistá. Kdo hledáte zábavu pro děti a žádnou práci pro vás, můžeme vodové omalovánky jedině doporučit. Barvivo je součástí omalovánky a stačí jen přetřít vodou a máte krásně vybarveno. Jen doporučuji, vyberte si obrázky, které se vám líbí, protože je nejspíš budete mít na očích hodně dlouho :-D. Nám své výtvory Nelinka vystavila po celém bytě :-).

Po delší době jsem opět „skalpovala“ Julinku. Na fotce byl za ní takový bordel (jak je to v naší naklizené domácnosti možné? 😀 ), že jsem ji musela z fotky vystřihnout, aby vůbec byla chuděrka vidět. Ale vše je pro něco dobré, díky bordelu mi totiž vzniklo krásné místo pro psaní, a že já psaní tuze ráda…

Z koláží jsem místy opět vystřihla jednu z menších fotek, aby mi zbylo místo pro pár řádků textu. Odstřihlou fotku jsem si uložila – to se přeci jednou bude hodit 😀 a na její místo přišel kousek kartičky. Přesně proto si odstřižky házím do krabice a nevyhazuji je.

 

Mám velkou radost, že se mi podařilo využit tento design kartiček. Moc se mi líbí, ale vždy mi přišel moc divoký, zdálo se mi, že úplně přehluší fotky. A vida, konečně týden kam se hodily. Pár „razítek“ z papíru jsem vystřihla ozdobila s ní i fotku, kde je Nelinka s prababičkou.

 

A jak jste na tom vy? Taky už máte Dreamy Core Kit úplně vybrakovaný? Takových sad by mělo být víc. Uvidíme, třeba se v novinkách něco krásného objeví. A pokud ano, věřte, že se to brzy objeví i v našich výtvorech.
Krásný zbytek dne a hurááá k vodě!
Míša

 

MUDr. Michala Knězková

All posts

No Comments

Leave a Reply

Vítejte u nás na blogu!

Mé jméno je Míša a jsem dětská lékařka. Především jsem ale mámou 4 dětí. Blog je o všem co mě naplňuje, co máme rádi, co nám dává smysl. Tedy o prevenci, zdraví, cestování a o našem životě. Doufám, že se Vám tu s námi bude líbit.

Darujte poukaz na kurz nastávajícím rodičům

Darujte poukaz na kurz nastávajícím rodičům

Internet je plný informací, které ale mají skutečnou váhu? Co mám dělat? Povíme si vše od porodnice, prvních horeček a průjmů, přes otázky o očkování až po syndrom náhlého úmrtí a nácvik resuscitace kojence. Doma už vás nic nezaskočí! Nově i ON-LINE!

Darujte poukaz na kurz dětské první pomoci

Darujte poukaz na kurz dětské první pomoci

Úspěšný projekt První pomoc dítěti už běží třetím rokem! Často si říkáte Co mám dělat? Přijďte a tenhle myšlenkový kolotoč dostane řád a vy pocit jistoty, že v případě nutnosti skutečně pomůžete! Nově i ON-LINE!

Už potřetí MAMAblogem roku! Děkujeme!

Kam za námi

Nejnovější příspěvky

MAMAblog roku 2017/18/19 jsme díky vám!

MAMAblog roku 2017/18/19 jsme díky vám!

Děkujeme, že jste se zatoulali až k nám. Narazili jste na blog mladé lékařky a především mámy, který je o lásce k dětem, zdraví, hraní, cestování, Project Life, vzpomínkách a všem smysluplném co nás baví a naplňuje. Doufáme, že se vám bude líbit.

×