Project Life WEEK 15/20105

Hotové jaro! Patnáctý týden letošního roku byl po bláznivém aprílovém počasí konečně krásně jarní. Venku teplo a sluníčko, takže se dalo konečně vyrazit jen v mikinách a tak i fotky byly tento týden hezky veselé. Nebylo tak těžké vybrat kartičky k tomuto týdnu a já se rozhodla pro kolekce hned dvě!Náš další týden se nese převážně v duchu krásné kolekce Stitched!

 

Po delší době se mi podařilo nacpat týden na dvě klasické stránky. První v klasickém designu kapes A a druhá strana pak méně obvyklý design U.
V průběhu celého týdne jsem použila krásnou jarní abecedu, tzv. Thickers-ky. Jsou to samolepící písmena a číslice, která krásně sjednotí stránky a vypadají naprosto úchvatně. Miluju ten 3D efekt v albu, škoda jen, že zabírá pak více místa než klasické samolepky. I v kapsách totiž vypadají naprosto božsky. Úvodní kartička je z kolekce Dear Lizzy Neapolitan Core Kit. Tu jsem už jen doplnila ozdobným propisotem, abecedou, datumovým razítkem a ozdobnou enamelkou z kolekce Stitched Stitched Adhesive Back Enamel Dots.
Znáte ten moment, kdy vás dítě naprosto překvapí? To se teď u nás děje velice často. Tím, že dvouleťák toho ještě tolik nenapovídá, automaticky máme pocit, že nám vlastně ani tolik nerozumí. Omyl je pravdou a takové chvíle překvapení mě strašně baví :-), takže nebylo možné jednomu takovému okamžiku nevěnovat celou kartičku :-).

 

 

Kolekce Stitched má samolepky, které jsem ještě v žádné kolekci neviděla nebo neměla. Jedná se o látkové samolepky Stitched Fabric Stickers a ty mě tedy naprosto okouzlily. Vypadají jako nažehlovačky, jsou kráááásně barevné a na stránce vypadají vážně skvěle. Škoda, že jich v balení není mnohem víc, protože ty mě baví používat a to moc!

 

Druhá stránka je, jak jsem se již zmínila, v kapsách designu U, které jsou součástí Small Variety Pack 5. Použila jsem je tento týden úplně prvně a musím uznat, že vůbec nejsou špatné. Koho baví kapsy čtvercové, mohly by Vám padnout do oka i tyto.

 

Kartičky jsem opět volila kolekci Dear Lizzy Neapolitan Core Kit, doplněné nápisy z abecedy Thickers.

 

K dozdobení jsem využila další luxusní záležitost a to měkké samolepky Stitched With Love Puffy Stickers. Zaručuji Vám, že kdo je nadšenec do samolepek, bude z těchto měkkých nadýchaných samolepek unesený.

 

Na ukázku ještě puffy-srdíčko Stitched With Love Puffy Stickers na mé oblíbené fotce s bublinou :-).

 

A to bych nebyla já, kdyby v tomto týdnu chyběly enamelky! Opět jsem jich sem „nasázela“ hned několik. Vybrala jsem si barevně ladící a občas někam nalepila. Nápis „lucky“ na první fotce je opět „polštářková puffy-nka“ Stitched With Love Puffy Stickers

 

Tak to byl náš další týden v pěti. Řeknu Vám, že vybírat fotky, které nechám vytisknout je stále těžší a těžší… nechápu, jak maminky se třemi dětmi zvládají vybírat fotky do PL :-).
Takže přeji Vám krásnou středu, děkuji všem za přečtení a já jdu nakrmit hladové krky a pomalu vybírat fotky do dalšího týdne, abych Vám měla příští týden co nabídnout.
Míša
MUDr. Michala Knězková

All posts

2 Comments

  • Ivana Šarmírova 30.4.2015 at 8:54

    Míšo ja sa tých tvojich stránok neviem nabažiť 🙂 kraasa, nadhera. A holky su uplne zlaticka. Tešim sa na ďalšie nové, krásne stranky a na tu spoustu inšpiracie.

    • Míša 2.5.2015 at 17:46

      Ivanko to já strašně moc děkuju :-). Dělá mi velkou radost, když se stránky líbí a mohou inspirovat další. I já se ráda probírám cizím PLkem, je to už asi závislost.

    Leave a Reply

    Vítejte u nás na blogu!

    Mé jméno je Míša a jsem dětská lékařka. Především jsem ale mámou 4 dětí. Blog je o všem co mě naplňuje, co máme rádi, co nám dává smysl. Tedy o prevenci, zdraví, cestování a o našem životě. Doufám, že se Vám tu s námi bude líbit.

    Darujte poukaz na kurz nastávajícím rodičům

    Darujte poukaz na kurz nastávajícím rodičům

    Internet je plný informací, které ale mají skutečnou váhu? Co mám dělat? Povíme si vše od porodnice, prvních horeček a průjmů, přes otázky o očkování až po syndrom náhlého úmrtí a nácvik resuscitace kojence. Doma už vás nic nezaskočí! Nově i ON-LINE!

    Darujte poukaz na kurz dětské první pomoci

    Darujte poukaz na kurz dětské první pomoci

    Úspěšný projekt První pomoc dítěti už běží třetím rokem! Často si říkáte Co mám dělat? Přijďte a tenhle myšlenkový kolotoč dostane řád a vy pocit jistoty, že v případě nutnosti skutečně pomůžete! Nově i ON-LINE!

    Už potřetí MAMAblogem roku! Děkujeme!

    Kam za námi

    Nejnovější příspěvky

    MAMAblog roku 2017/18/19 jsme díky vám!

    MAMAblog roku 2017/18/19 jsme díky vám!

    Děkujeme, že jste se zatoulali až k nám. Narazili jste na blog mladé lékařky a především mámy, který je o lásce k dětem, zdraví, hraní, cestování, Project Life, vzpomínkách a všem smysluplném co nás baví a naplňuje. Doufáme, že se vám bude líbit.

    ×