Project Life Week 19/2015

Změna plánu! Ano, v plánu bylo tento týden něco úplně jiného, ale i na mě došla řada. Neměla jsem čas zajet pro fotky do svého oblíbeného labu a tak jsem riskla vyvolání u konkurence. Chyba! A já už alespoň vím, že fotky nechám tisknout na správném místě a jinde než tam, případně doma (pokud se rozhoupu k tiskárně) už je dělat nebudu. A proto tu dnes není dokončení 19. týdne, ale je tu týden číslo 18.

Fotky byly vesměs červeno-modré a tak nešlo vybírat moc divokých kartiček. Vybrala jsem tedy z několika kolekcí modré kartičky (prvně jsem projela snad celou zásobu co doma mám :-)). K ruce jsem pak vzala už jen černé gelové pero, červené thickers-ky, nůžky a sešívačku.
Úvodní kartička je opět fotka, místa ubylo a na samostatnou úvodní kartičku už místo nezbylo. Polepila jsem tedy fotku samolepkou a pomocí písmenkové abecedy vepsala nadpis k týdnu.

 

Pěnová písmena mám ráda a to moc. Na fotce bohužel nevynikne jejich efekt, ale jsou krásné, barvičky výrazné a na první pohled v albu zaujmou. A protože jsem tvořila tento týden s dětmi na krku, nesmělo se okolo motat moc materiálu, protože bych o něj hodně rychle přišla. Ozdoby jsem tedy použila skromné, pár enamelek a samolepky. A protože ráda vkládám i něco málo „neozdobného“, rozstříhala jsem krabičku od Vigantolu, který kapeme Julince a udělala jsem si vlaječku do alba. Barevně se krásně hodí a navíc má i smysl.

 

Druhá strana v albu je v plastové kapse Designu A. Krom thickers-ek jsem použila oblíbené Reds Necessities Adhesive Enamel Dots a pár samolepek, které mi doma zbyly z mých lepících začátků :-).

 

 

Z Nelinky se stala úspěšná herečka a já mám radost, když se mi takové okamžiky podaří zaznamenat. Jejím výkonům se doma smějeme a snad nikdy nás neomrzí. Pláč všech je teď ve středu zájmu. Nejen  knížky v Nele probudí herecký um, ale jakékoli plačící osoby, které potkáme Nelu vybudí k akci. Umíte si tedy představit Nelu na dětském hřišti, kde neustále někdo pláče. Myslím, že dokážeme pobavit celé osazenstvo hřiště.

 

Všimli jste si kolik srdíček jsem na tuto dvoustranu nacpala? 😀 Až teď jsem si toho všimla. Moc často to nedělám, srdíčka nemám až tak v lásce, ale sem se mi prostě hodila. Asi :-). Navíc jsem měla k ruce arch samolepek z kolekce Kiss Kiss Cardstock Stickers, tedy z Valentýna. Takže opět stránka přeslazená, ale ne růžová :-). Asi ty sladké stránky jsou hold můj styl.

 

Děkuji za přečtení a shlédnutí dalšího týdne a přeji Vám všem krásný a tvořivý zbytek týdne. I když to sluníčko je velký konkurent tvoření. Mějte se krásně a za týden „na přečtenou“.

 

Míša
MUDr. Michala Knězková

All posts

1 Comment

  • Stanislava Bicková 3.6.2015 at 23:05

    Míšo, jako vždycky perfektní 🙂

  • Leave a Reply

    Vítejte u nás na blogu!

    Mé jméno je Míša a jsem dětská lékařka. Především jsem ale mámou 4 dětí. Blog je o všem co mě naplňuje, co máme rádi, co nám dává smysl. Tedy o prevenci, zdraví, cestování a o našem životě. Doufám, že se Vám tu s námi bude líbit.

    Darujte poukaz na kurz nastávajícím rodičům

    Darujte poukaz na kurz nastávajícím rodičům

    Internet je plný informací, které ale mají skutečnou váhu? Co mám dělat? Povíme si vše od porodnice, prvních horeček a průjmů, přes otázky o očkování až po syndrom náhlého úmrtí a nácvik resuscitace kojence. Doma už vás nic nezaskočí! Nově i ON-LINE!

    Darujte poukaz na kurz dětské první pomoci

    Darujte poukaz na kurz dětské první pomoci

    Úspěšný projekt První pomoc dítěti už běží třetím rokem! Často si říkáte Co mám dělat? Přijďte a tenhle myšlenkový kolotoč dostane řád a vy pocit jistoty, že v případě nutnosti skutečně pomůžete! Nově i ON-LINE!

    Už potřetí MAMAblogem roku! Děkujeme!

    Kam za námi

    Nejnovější příspěvky

    MAMAblog roku 2017/18/19 jsme díky vám!

    MAMAblog roku 2017/18/19 jsme díky vám!

    Děkujeme, že jste se zatoulali až k nám. Narazili jste na blog mladé lékařky a především mámy, který je o lásce k dětem, zdraví, hraní, cestování, Project Life, vzpomínkách a všem smysluplném co nás baví a naplňuje. Doufáme, že se vám bude líbit.

    ×