Dubnový sketch úřadující královny…

Jedno březnové pondělí u nás zazvonila pošťačka s obálkou v ruce. Podle štítku na obálce jsem rychle zjistila kdo píše a napadlo mě „vždyť jsem z Hurápapíru nic neobjednávala…“. O to milejší bylo rozbalování. Z obálky na mě vykoukla roztomilá hráškově zelená zástěra a k ní přiložený dopis začínající slovy „Milá královno!“ ….no oooo :-D. Je mi ctí a děkuji, že mohu být inspirací na následující čtvrtletí a těším se na další sketche. Dnes mám možnost prvního královského představení…sketch na duben 2016. I když v mé verzi spíše sketchová anarchie.

Předloha samotná se mi moc líbila hned na začátku, protože v sobě ukrývá spoustu možností. Já si ji nakonec přetvořila víc než jsme chtěla, nicméně se pořád držela zadání. Vznikla velká stránka, na které je předloha zrcadlově obrácená a ještě tak trochu šejdrem. Ne ne, neujíždí mi oko 😀 Byl to záměr, aby byla stránka zase trochu jinačí.

 

Nejprve mě napadlo, že přeci k únoru patří zimní barvy, ale když ono bylo takové jaro, že jsem to hodila za hlavu a stránku si udělala krásně sladkou. V ten den bylo Julince přesně 11 měsíců a my se vydaly na její první posezení na hřišti. Víc než písek jsem ji nakonec zaujala já a zatímco se Nelinka hrabala v písku a pekla nám dortíky, my si užily své na lavičce.

 

Nápis „Love you“ je vystřižený z kartičky z kolekce Open book, protože vpravo od této stránky bude v albu právě PL strana z kartiček z oné kolekce. Jako podklad jsem využila krásný puntíkatý papír, přes který jsem vložila utržený kus velké čtvrtky. A protože jde šejdrem, musela jsem ho pod fotkou nastavit, jinak by nevystačil až k samotnému okraji. Pár flitříků a enamelek a stránka se doslova blyští.

 

Glitrované pěnové thickersky ve zlatě. Aaaach ty jsou. Jsou sice Vánoční, ale to rozhodně není na překážku a k téhle stránce prostě patří. Už jako samotný podklad fotky jsem použila zlatem potištěné vellum a polepila kousky metalické washi pásky, takže se stránka prostě třpytí od samého základu.
Papíry a výseky byste našli v kolekci Serendipity od Dear Lizzy. Na závěr orazit datum, polepit nějakou tou hvězdičkou a šup do kapsy v albu, kde už čeká na protější stránku.

 

Mějte se krásně a brzy zase na přečtenou.

 

MUDr. Michala Knězková

All posts

6 Comments

  • petulane 4.4.2016 at 7:01

    ach, to je zase nádhera 🙂

    • Míša 17.4.2016 at 21:35

      Dekuju a dekuju ještě víc, že mi to sem i napíšeš 🙂

  • Marie K. 4.4.2016 at 7:57

    Moc povedená stránka. Já ty tvoje letošní sketche zbožňuji. 🙂

    • Míša 17.4.2016 at 21:35

      Maruško mockrat dekuju. Mam v planu je stíhat celý rok, tak snad si udržím laťku, která se ti bude líbit 🙂

  • jaroslava morová 4.4.2016 at 12:51

    Krásná stránka …

  • Leave a Reply

    Vítejte u nás na blogu!

    Mé jméno je Míša a jsem dětská lékařka. Především jsem ale mámou 4 dětí. Blog je o všem co mě naplňuje, co máme rádi, co nám dává smysl. Tedy o prevenci, zdraví, cestování a o našem životě. Doufám, že se Vám tu s námi bude líbit.

    Darujte poukaz na kurz nastávajícím rodičům

    Darujte poukaz na kurz nastávajícím rodičům

    Internet je plný informací, které ale mají skutečnou váhu? Co mám dělat? Povíme si vše od porodnice, prvních horeček a průjmů, přes otázky o očkování až po syndrom náhlého úmrtí a nácvik resuscitace kojence. Doma už vás nic nezaskočí! Nově i ON-LINE!

    Darujte poukaz na kurz dětské první pomoci

    Darujte poukaz na kurz dětské první pomoci

    Úspěšný projekt První pomoc dítěti už běží třetím rokem! Často si říkáte Co mám dělat? Přijďte a tenhle myšlenkový kolotoč dostane řád a vy pocit jistoty, že v případě nutnosti skutečně pomůžete! Nově i ON-LINE!

    Už potřetí MAMAblogem roku! Děkujeme!

    Kam za námi

    Nejnovější příspěvky

    MAMAblog roku 2017/18/19 jsme díky vám!

    MAMAblog roku 2017/18/19 jsme díky vám!

    Děkujeme, že jste se zatoulali až k nám. Narazili jste na blog mladé lékařky a především mámy, který je o lásce k dětem, zdraví, hraní, cestování, Project Life, vzpomínkách a všem smysluplném co nás baví a naplňuje. Doufáme, že se vám bude líbit.

    ×