Mé pastel(k)ové Vánoce

2.10.2015 in Přání - 2 Comments

Z mého miniaturního průzkumu už vím, že velké části z Vás se při vyřčení slova „Vánoce“ vybaví červená, zlatá, modrá, stříbrná. Co si udělat Vánoce v trochu jiných barvách? Já to zkusila alespoň na papíře a ta kombinace je prostě „má krev“. Kolekce Silver Bells od Kaisercraft v (na první pohled) nevánočních odstínech!

Kolekce obsahuje 48ks jednostranných papírů…součástí jsou dvě stránky, které si můžete rozstříhat na malé kartičky, santovské papíry (já tedy nejsem zrovna pro-Santovský typ, ale ničemu to nevadí, protože se dají Santové krásně překrýt případně využít zbytek papíru, navíc jich není mnoho), v neposlední řadě pak jemné pastelové papíry s vločkami, ozdobami, či jen jemně vzorované papíry…
…a samozřejmě i papírové výseky ušité na míru velkým papírům…
Z celé sady vytvoříte nejen PL kartičky, přáníčka, ale můžete svá alba doplnit o velké třicítkové stránky, pro které jsou papíry jako stvořené.
Do papírů jsem nejen střihla, ale opět jsem se dostala i k oblíbenému trhání :-).
Letošní Vánoce jsou ještě před námi, takže jsem si vybrala fotky z loňských Vánoc a do alba si vytvořila vzpomínku.

 

 

Na horním okraji stránky jsou větve s Vánočními koulemi. Ty jsem pomocí malých nůžek vystřihla a s 3D čtverci jsem je nalepila na jiný z papírů. V reálu to krásně vystupuje z prostoru a stránce dává krásný rozměr. Kuličky jsem pak ozdobila pomocí perliček všech velikostí.

 

Na dozdobení fotek jsem využila spoustu výseků z balíčku, dýhové ozdoby, flitry, perličky… Mezi výseky najdete i takové, které dávají prostor pro Váš text, takže si stránku doplním i o journalig a vzpomínka tak bude úplná.

Čekání na Ježíška a momentky z Vánoc jsou mé oblíbené a na konci roku už nikdy nestíhám, takže tam u mě velké stránky nenajdete. Díky „Vánocům na podzim“. které teď mám, jsem si album hezky doplnila a musím říct, že netypické barvy jsou mi tak moc blízké, že si je letos do alba určitě zařadím :-).
Z papírů jsem zkusila i nějaké to přáníčko. Do dvou papírů jsem „trhla“, doplnila o dřevěné vločky, dolepila perličky a rychlovka je na světě.

 

Protože nevlastním žádné Vánoční razítko, pomocí razítkové abecedy jsem nápis natiskla a s 3D čtverci ho přilepila k přání.
Na druhé přání jsem využila dva papírové výseky, mašličky a opět narazítkovaný nápis „Veselé Vánoce“.

 

 

Rychle hotové, barevně velice příjemné a hlavně Vánoční …

 

 

Jak se líbí kolekce Silver Bells Vám? Držíte se zarytě červených Vánoc anebo se odvážete a máte doma i něco jiného? Inspirujte i Vy nás 🙂 na Facebooku nebo v komentářích, těšíme se na ty Vaše Vánoce (teď si připadám jak šílenci v obchoďáku, kteří straší s koledami od září …ale znáte to, před Vánocemi je takový frmol, že je veliká pohoda mít vše hotové dřív. Já to tak dělám každý rok a advent už si lebedím doma v teple :-).
MUDr. Michala Knězková

All posts

2 Comments

  • r-i-a n-a 3.10.2015 at 15:47

    Na to, že je to netradičná kombinácia a je tam veľa ružovej, tak sa mi to páči tiež 🙂

    • Míša 6.10.2015 at 20:18

      Že? Ty barvy tak nevánoční a stejně to k sobě jde :-). Jsem ráda, že se líbí i někomu dalšímu 🙂

    Leave a Reply

    Vítejte u nás na blogu!

    Mé jméno je Míša a jsem dětská lékařka. Především jsem ale mámou 4 dětí. Blog je o všem co mě naplňuje, co máme rádi, co nám dává smysl. Tedy o prevenci, zdraví, cestování a o našem životě. Doufám, že se Vám tu s námi bude líbit.

    Darujte poukaz na kurz nastávajícím rodičům

    Darujte poukaz na kurz nastávajícím rodičům

    Internet je plný informací, které ale mají skutečnou váhu? Co mám dělat? Povíme si vše od porodnice, prvních horeček a průjmů, přes otázky o očkování až po syndrom náhlého úmrtí a nácvik resuscitace kojence. Doma už vás nic nezaskočí! Nově i ON-LINE!

    Darujte poukaz na kurz dětské první pomoci

    Darujte poukaz na kurz dětské první pomoci

    Úspěšný projekt První pomoc dítěti už běží třetím rokem! Často si říkáte Co mám dělat? Přijďte a tenhle myšlenkový kolotoč dostane řád a vy pocit jistoty, že v případě nutnosti skutečně pomůžete! Nově i ON-LINE!

    Už potřetí MAMAblogem roku! Děkujeme!

    Kam za námi

    Nejnovější příspěvky

    MAMAblog roku 2017/18/19 jsme díky vám!

    MAMAblog roku 2017/18/19 jsme díky vám!

    Děkujeme, že jste se zatoulali až k nám. Narazili jste na blog mladé lékařky a především mámy, který je o lásce k dětem, zdraví, hraní, cestování, Project Life, vzpomínkách a všem smysluplném co nás baví a naplňuje. Doufáme, že se vám bude líbit.

    ×