Project life week 21/2015

To je ale rychlost! Díky Kreativním středám vidím, jak ty týdny děsně rychle ubíhají :-D. A tak jsem tu dnes s dalším naším týdnem. Tentokrát jsem se nechytla žádné konkrétní kolekce, protože jsem zjistila, že dělám více čtvercových kapes, než mám doma kartiček. Stříhala jsem vždy velké kartičky a ty mi postupně začínají docházet 😀 (peněženka pláče už teď, protože jí je jasné, co bude následovat). Proto jsem začala likvidovat třicítkové papíry. K tomuto týdnu jsem použila modrý papír z kolekce Dreamy, řezačkou jsem si vytvořila své kartičky a modrý týden je tu :-).
Jednadvacátý týden jsem konečně využila k tvorbě třicítkové stránky. Jelikož měl manžel zrovna narozeniny, vytvořily jsme mu s Nelinkou každá své přání. Druhá strana pak „sedla“ do plastových kapes o devíti čtvercích :-).
A protože jsem měla kartičky jen z čistého, rozuměj jednobarevného papíru, dozdobila jsem si je pomocí 3 washi pásek.
Obrovskou radost měl tatínek z přáníčka od Nelinky. Dala jsem jí kartičku z bílé čtvrtky, kterou jsem si předem vyměrila, aby sedla do plastové kapsy. Dala jsem jí spoustu pastelek a fix, které se mi barevně hodily (tedy modré a zelené – voskovky, pastelky, křídu a zvýrazňovače) a Nela si tak čmárala a vytvořila podklad pro přáníčko. Na závěr jsem jí podala 4 písmena ze samolepicí abecedy, aby si je libovolně nalepila. Docela se holka trefila, že? 😀 …na závěr jsme pak spolu nalepily srdíčko z kolekce Serendipity a přání je na světě a rozhodně může konkurovat tomu ode mě.

 

Titulka je ve stejném duchu jako ostatní kartičky. Dvě washi pásky, razítka s názvy dnů v týdnu a neodmyslitelně i datumové razítko.

 

V úterý se stala věc nemilá. Opustil nás na týden můj milovaný fotoaparát. Pan servisák to zhodnotil jako „Objektiv po pádu“, ačkoli si nejsem vědoma, že by se s ním něco takového stalo, ale spíš věřím jemu než mé schopnosti bedlivě hlídat Nelu :-D. Nicméně závěr byl „týden bez foťáku“.
K dozdobení kartičky jsem vzala k ruce nůžky a rozstříhala jsem kartičky z kolekce Honey Core Kit, protože foťáčky se tématicky hodily a navíc jsem Honey kolekci delší dobu nevyužila.

 

A na závěr má velká stránka….aneb přání pro tatínka k narozeninám, od nás holek :-). Veliké stránky já tááák moc ráda lepím. Vybrala jsem mou oblíbenou fotku tatínka, vytiskla ji v černobílých barvách a díky tomu jsem měla velké množství barevných kombinací. Já si vybrala zeleno-modrou, protože tu si chlap zaslouží víc než mou oblíbenou růžovku :-D.

 

Nápisy „hello“ a „love“ jsou vyříznuté bigshotem z pěnovky. Opět jsou na stránce oblíbené ČB washi pásky, pár papírů, které jsem tu měla mezi zbytky a odstřižky, a na závěr pár enamelek, flitrů a razítek.

 

A protože mám ve stejných barvách doma i spreje, použila jsem na závěr Color Shine Spritz – Tropical Teal a pomocí spreje jsem dodělala pár šmouh a cákanců :-).

 

Zeleno-modrá kombinace se po dnešku řadí k dalším z mých oblíbených a jistojistě se ještě objeví :-). Děkuji za shlédnutí dalšího kousku z našeho alba a za týden zase na přečtenou 🙂
Míša
MUDr. Michala Knězková

All posts

1 Comment

  • kate blue 29.2.2016 at 14:48

    your style is phenomenal and so original…love all the small details and eye candy 🙂 kate (SBC)

  • Leave a Reply

    Vítejte u nás na blogu!

    Mé jméno je Míša a jsem dětská lékařka. Především jsem ale mámou 4 dětí. Blog je o všem co mě naplňuje, co máme rádi, co nám dává smysl. Tedy o prevenci, zdraví, cestování a o našem životě. Doufám, že se Vám tu s námi bude líbit.

    Darujte poukaz na kurz nastávajícím rodičům

    Darujte poukaz na kurz nastávajícím rodičům

    Internet je plný informací, které ale mají skutečnou váhu? Co mám dělat? Povíme si vše od porodnice, prvních horeček a průjmů, přes otázky o očkování až po syndrom náhlého úmrtí a nácvik resuscitace kojence. Doma už vás nic nezaskočí! Nově i ON-LINE!

    Darujte poukaz na kurz dětské první pomoci

    Darujte poukaz na kurz dětské první pomoci

    Úspěšný projekt První pomoc dítěti už běží třetím rokem! Často si říkáte Co mám dělat? Přijďte a tenhle myšlenkový kolotoč dostane řád a vy pocit jistoty, že v případě nutnosti skutečně pomůžete! Nově i ON-LINE!

    Už potřetí MAMAblogem roku! Děkujeme!

    Kam za námi

    Nejnovější příspěvky

    MAMAblog roku 2017/18/19 jsme díky vám!

    MAMAblog roku 2017/18/19 jsme díky vám!

    Děkujeme, že jste se zatoulali až k nám. Narazili jste na blog mladé lékařky a především mámy, který je o lásce k dětem, zdraví, hraní, cestování, Project Life, vzpomínkách a všem smysluplném co nás baví a naplňuje. Doufáme, že se vám bude líbit.

    ×