Project Life WEEK No. 32/2015

Dnes je to již 30.středa, kterou tu trávíme společně :-). Děkuji Lotce za tuto možnost a jsem tu s dalším týdnem z našeho aktuálního alba. 32.týden byl tropický, takže se mi v dnešních 9°C psal vážně skvěle. Krom klasického týdne ukrývá i jednu stranu, která shrnuje naše dosavadní léto, takže trocha inspirace pro opozdilce naší PL story :-).

 

Velké čtverce, má aktuální láska. A protože byly v 31.týdnu, musí být logicky součástí i týdne s číslem 32. Na pomoc jsem si vzala vyletněnou kolekci Poolside, která se k tropům vyloženě hodí.
Podkladové kartičky jsem zvolila meruňkové a bílé. Ty meruňkové jsou „šestkové papíry“ Daydreamer Paper Pad. Zelinkavé nálepky byste našli mezi samolepkami Poolside Journaling & Title Cardstock Stickers. Na fotce to není příliš patrné, ale abeceda je zlatá, krásně se leskne…asi proto ještě nemám dopsanou diakritiku, protože nejprve musím sehnat vhodný zlatý popisovač, pak si háčky a čárky doplním.
V tomto týdnu oslavila Julinka své další „měsíčniny“ a Nelinka vytáhla další z narozeninových dárků. Vykoupali jsme se tedy v tekutém barevném písku, nakrmili s ním pár kačenek a hlavně! nezapomínaly jsme si u toho náležitě zpívat, protože písničky jsou teď na denním pořádku našeho běžného dne.

 

 

Na velké úvodní fotce, na které jsou obě mé dámy na houpajdě je nalepena vlaječka z kartonových výřezů Poolside Chipboard Stickers.

 

Druhá stránka je mým příspěvkem či inspirací pro srpnovou PL story. Takhle by se dalo shrnout naše celé léto. Koupání, hřiště, čas strávený jako rodina, prostě ty nej okamžiky léta. A vůbec nevadí, že v této chvíli bylo léto teprve v polovině, protože proč měnit program, když jsme my i děti tak spokojení?

 

Kartonový výsek žabek, který jsem nalepila na srpnovou kartičku je ze sady výseků  Poolside Chipboard Stickers.

Nálepky na kartičkách opět  Poolside Journaling & Title Cardstock Stickers .

 

A protože se lámal měsíc, vytvořila jsem si malou úvodní kartičku k týdnu. Datumovkou napsané ohraničení týdne, číslice z thickers-ek, nápis FUN a SUMMER pak z Poolside Journaling & Title Cardstock Stickers a dvě malá kolečka s názvy měsíců jsou papírové výřezy téže kolekce.

 

Léto mi bude opravdu chybět. Nemuset vymýšlet program na doma, nemuset přemýšlet o tom, kolik vrstev navleču sobě a kolik pak dětem, nemuset vláčet termosku a mikiny na dooblečení…ale na druhou stranu, on ten podzim není ani trochu marný. Se zimou to v Praze bude asi o chlup horší.
Mějte se krásně, za týden zase ahoj :-).

 

MUDr. Michala Knězková

All posts

No Comments

Leave a Reply

Vítejte u nás na blogu!

Mé jméno je Míša a jsem dětská lékařka. Především jsem ale mámou 4 dětí. Blog je o všem co mě naplňuje, co máme rádi, co nám dává smysl. Tedy o prevenci, zdraví, cestování a o našem životě. Doufám, že se Vám tu s námi bude líbit.

Darujte poukaz na kurz nastávajícím rodičům

Darujte poukaz na kurz nastávajícím rodičům

Internet je plný informací, které ale mají skutečnou váhu? Co mám dělat? Povíme si vše od porodnice, prvních horeček a průjmů, přes otázky o očkování až po syndrom náhlého úmrtí a nácvik resuscitace kojence. Doma už vás nic nezaskočí! Nově i ON-LINE!

Darujte poukaz na kurz dětské první pomoci

Darujte poukaz na kurz dětské první pomoci

Úspěšný projekt První pomoc dítěti už běží třetím rokem! Často si říkáte Co mám dělat? Přijďte a tenhle myšlenkový kolotoč dostane řád a vy pocit jistoty, že v případě nutnosti skutečně pomůžete! Nově i ON-LINE!

Už potřetí MAMAblogem roku! Děkujeme!

Kam za námi

Nejnovější příspěvky

MAMAblog roku 2017/18/19 jsme díky vám!

MAMAblog roku 2017/18/19 jsme díky vám!

Děkujeme, že jste se zatoulali až k nám. Narazili jste na blog mladé lékařky a především mámy, který je o lásce k dětem, zdraví, hraní, cestování, Project Life, vzpomínkách a všem smysluplném co nás baví a naplňuje. Doufáme, že se vám bude líbit.

×