Project Life WEEK 12/2015

Dvanáctý týden je vážně slaďárna! Ano, konečně jsem se odhodlala a vyzkoušela kolekci Bella Rouge od Pink Paislee. Mám ji doma už nějaký ten měsíc, přišla mi prostě maximálně holčičí a takové já do sbírky beru hned. Do této doby na ni ale nikdy nedošlo. Asi se mi zdála až příliš sladká a nakombinovat sladké kartičky s ještě sladší fotkou už na mě bylo moc. Ale podařilo se! Zkusila jsem to tento týden a ano, výsledek je vážně sladký, ale líbí se mi :-).

Tento týden bych nazvala týdnem „líným“. Měla jsem už jen dva týdny do termínu porodu a jelikož šla i první dcerka „ven“ dřív, počítala jsem raději s variantou, že už můžu začít rodit každým dnem. Proto ani nebylo tolik zážitků a fotek. Mohla jsem těch pár udělat alespoň větších a ještě si dopřát i jednu velkou, tedy třicítkovou stránku.

Na velkou stranu jsem chtěla původně nacpat fotky čtyři, ale už to bylo moc a ve výsledku byly fotky hodně podobné. Trvalo mi to asi „jen“ dvě hodiny a dokázala jsem jednu z fotek vyřadit :-). Podkladem pro stránku jsou dvanáctkové papíry Bella Rouge Paper Pad.

Použila jsem i část papíru od Pink Paislee, ve kterém byly výřezy trojúhelníku. Ten jsem podložila čtvrtkou z kolekce Bella Rouge a nebylo třeba více parády a zdobení. Rámečky přes fotografie jsou ze stejné kolekce, jde o samolepicí kartonové výseky Bella Rouge Chipboard Stickers, stejně tak i motýlek a šestihrany „I love you“ na boku prostřední fotografie.

Transparentní nápis „beautiful“ najdete v sadě výseků Bella Rouge Ephemera Die-Cuts. Skvěle se hodí k celé kolekci. Opět musím říct, že největší výhra je opravdu vlastnit více produktů z jedné kolekce. Člověk nemá strach, že něco nebude ladit, nemusíte dlouho hrabat v zásobách a hledat, co by vypadalo dobře.
Nápis „Prima dvojka“ je pak složen z transparentních písmen Bella Rouge Printed Transparent Alphabet, ze kterých jsem měla značný respekt a dlouho je nikde nepoužila. Přišla mi velká a do běžných kapes ne úplně vhodná. Mám ráda prostor na journaling, a když použiji tak velká písmena, moc místa na psaní nezbude. Tady jsou ale dokonalá. Bezvadně se ke kolekci hodí a jsou ve skutečnosti hezčí než je z obrázku patrné. Ale asi každý kdo už někdy PL stránky fotil ví, že vyfotit projekt tak, aby vystihl reálný obraz je takřka nemožné.

 

To by ale nebyl Project Life, kdyby nebyla v týdnu i klasická „kapsová“ stránka. Zvolila jsem si tentokrát kapsy z Small Variety Pack 3 a do nich vložila kartičky Bella Rouge Journaling Cards 4″x4″.
Titulní kartička týdne je dozdobena čtvercovým rámečkem, který najdete opět v sadě Bella Rouge Chipboard Stickers a motýlkem z řady výseků Bella Rouge Ephemera Die-Cuts.

 A právě proto, že mi transparentní abeceda přijde do kapes veliká, použila jsem hodně povedenou abecedu transparentních písmen, která dokonale ladí k této sadě. Jsou to písmena a čísla od Amy Tangerine Plus One Sticker Book ABC 8 pages. Tuhle sadu mám moc ráda. Je to totiž 8 stran písmen a číslic a to hned v několika barvách, takže využitelnost naprosto maximální.
Taaaak a došly fotky, takže další středa s Vámi je pro mě výzvou a motivací, abych i v tom šestinedělí začala něco víc dělat :-). Ano, budu muset poskládat fotky z posledních týdnů, vyrazit do fotolabu a nechat zase vytisknout, protože jinak se nějaké té tvorby nedočkám. Držte palce ať se to podaří a pokusím se přichystat něco z prvních týdnů s novým miminkem :-).
Mějte se krásně!
Míša

MUDr. Michala Knězková

All posts

No Comments

Leave a Reply

Vítejte u nás na blogu!

Mé jméno je Míša a jsem dětská lékařka. Především jsem ale mámou 4 dětí. Blog je o všem co mě naplňuje, co máme rádi, co nám dává smysl. Tedy o prevenci, zdraví, cestování a o našem životě. Doufám, že se Vám tu s námi bude líbit.

Darujte poukaz na kurz nastávajícím rodičům

Darujte poukaz na kurz nastávajícím rodičům

Internet je plný informací, které ale mají skutečnou váhu? Co mám dělat? Povíme si vše od porodnice, prvních horeček a průjmů, přes otázky o očkování až po syndrom náhlého úmrtí a nácvik resuscitace kojence. Doma už vás nic nezaskočí! Nově i ON-LINE!

Darujte poukaz na kurz dětské první pomoci

Darujte poukaz na kurz dětské první pomoci

Úspěšný projekt První pomoc dítěti už běží třetím rokem! Často si říkáte Co mám dělat? Přijďte a tenhle myšlenkový kolotoč dostane řád a vy pocit jistoty, že v případě nutnosti skutečně pomůžete! Nově i ON-LINE!

Už potřetí MAMAblogem roku! Děkujeme!

Kam za námi

Nejnovější příspěvky

MAMAblog roku 2017/18/19 jsme díky vám!

MAMAblog roku 2017/18/19 jsme díky vám!

Děkujeme, že jste se zatoulali až k nám. Narazili jste na blog mladé lékařky a především mámy, který je o lásce k dětem, zdraví, hraní, cestování, Project Life, vzpomínkách a všem smysluplném co nás baví a naplňuje. Doufáme, že se vám bude líbit.

×