Project Life WEEK 9/2015

 

Devátý týden letošního roku utekl neskutečně rychle. Pořád jsem si říkala „…čím to asi je?“ a při lepení tohoto týdne jsem měla jasno. Zas to byl další týden v roce, kdy jsme si sotva sedli. Přípravy na příchod nového člena rodiny byly v plném proudu, víkend u babičky a cestování. Většina fotek vznikla mimo domov, takže Nelinky červený kabátek rozhodl, že kartičky k tomuto týdnu musí být jemné a nehýřit barvami :-). To naprosto ideálně splnily kartičky Daydreamer – Mini Kit – Dear Lizzy.

K těmto stránkám jsem nepotřebovala ani příliš materiálu. Kolážím i ostatním fotkám jsem jen trochu „opečovala“ rohy pomocí výsekové raznice Corner Rounder Punch Project Life® Becky Higgins, aby se hezky hodily ke kartičkám a k dozdobení použila pouze dvě washi pásky.
K barevnému propojení fotek a kartiček mi okamžitě padly do oka písmena z abecedy tzv.thickers-ek. Jedná se o jakousi pěnovou abecedu a v reálu vypadají v projectu ještě lépe než na fotkách. V tomto týdnu jsem využila konkrétně sadu Love Notes Thickers Alpha Stickers Pink/ Cream Foam 5.5″X11″
Dvoustrana má tentokrát i rozdílné kapsy. Na první stranu jsem využila klasické a osvědčené  Plastové kapsy (12 ks) – Photo Pocket Pages A. Tohle klasické schéma je pro mě velmi jednoduché na přípravu koláží i fotek, a i když jsem tyto kapsy v plánu neměla, k fotkám tohoto týdne mi prostě vyšly jako ty nej :-). Pro druhou stranu jsem pak sáhla po měně typické variantě od Simple Stories a to z důvodu, že na 10.týden tohoto roku jsem chtěla využít velkou kapsu na kartičku/fotku o rozměru 6*4 palců.
Další týden je za námi. Zjistila jsem, že víc jak tři akce v týdnu je pro můj foťák a vzápětí i pro mé lepení vážně výzva. Tolik fotek a tak málo místa v kapsách :-D. Takové týdny nemám ráda…asi se začneme víc válet a lenošit, to se pak bude těch pár fotek do alba frkat raz dva :-).
Krásný zbytek dne a těším se na Vás zase za týden.
Míša

 

MUDr. Michala Knězková

All posts

1 Comment

  • Stanislava Bicková 25.3.2015 at 21:20

    Míšo, zase a opět perfektní, sladěné, krásné….

  • Leave a Reply

    Vítejte u nás na blogu!

    Mé jméno je Míša a jsem dětská lékařka. Především jsem ale mámou 4 dětí. Blog je o všem co mě naplňuje, co máme rádi, co nám dává smysl. Tedy o prevenci, zdraví, cestování a o našem životě. Doufám, že se Vám tu s námi bude líbit.

    Darujte poukaz na kurz nastávajícím rodičům

    Darujte poukaz na kurz nastávajícím rodičům

    Internet je plný informací, které ale mají skutečnou váhu? Co mám dělat? Povíme si vše od porodnice, prvních horeček a průjmů, přes otázky o očkování až po syndrom náhlého úmrtí a nácvik resuscitace kojence. Doma už vás nic nezaskočí! Nově i ON-LINE!

    Darujte poukaz na kurz dětské první pomoci

    Darujte poukaz na kurz dětské první pomoci

    Úspěšný projekt První pomoc dítěti už běží třetím rokem! Často si říkáte Co mám dělat? Přijďte a tenhle myšlenkový kolotoč dostane řád a vy pocit jistoty, že v případě nutnosti skutečně pomůžete! Nově i ON-LINE!

    Už potřetí MAMAblogem roku! Děkujeme!

    Kam za námi

    Nejnovější příspěvky

    MAMAblog roku 2017/18/19 jsme díky vám!

    MAMAblog roku 2017/18/19 jsme díky vám!

    Děkujeme, že jste se zatoulali až k nám. Narazili jste na blog mladé lékařky a především mámy, který je o lásce k dětem, zdraví, hraní, cestování, Project Life, vzpomínkách a všem smysluplném co nás baví a naplňuje. Doufáme, že se vám bude líbit.

    ×