Project life Challenge 02/2015

Design team z Papero amo přišel s krásným nápadem na nové výzvy pro tvořílky a nadšence do PLka 🙂 a tak jsem hned musela využít příležitost. Vnese to do našeho alba zase něco nového a není každá stránka stejná.
Pro únorovou challenge jsem si vybrala stránku z aktuálního týdne, konkrétně z tohoto pondělka, kdy má Nelinka oslavila svůj svátek a tady je možnost nakouknout 🙂

Trocha detailu ze stránky – musím říct, že ta zlatá barvička je úžasná a strašně krásně se s ní dělá, takže i zbytek tohoto týdne pojede ve zlatě 🙂 …tedy alespoň na papíře :-D.
Podmínky pro Challenge 02/2015 jsou tu – tak kdo se ještě přidá? Času je ještě spousta 😉

 

MUDr. Michala Knězková

All posts

2 Comments

  • Denisa Gryczova 5.2.2015 at 20:53

    Perfektně promyšlený LO od barev až po kompozici! Dechberoucí!

    • Míša 16.2.2015 at 21:38

      Deni moc dekuji, tesi me, kdyz se stranka libi i ostatnim 🙂 Dekuji

    Leave a Reply

    Vítejte u nás na blogu!

    Mé jméno je Míša a jsem dětská lékařka. Především jsem ale mámou 4 dětí. Blog je o všem co mě naplňuje, co máme rádi, co nám dává smysl. Tedy o prevenci, zdraví, cestování a o našem životě. Doufám, že se Vám tu s námi bude líbit.

    Darujte poukaz na kurz nastávajícím rodičům

    Darujte poukaz na kurz nastávajícím rodičům

    Internet je plný informací, které ale mají skutečnou váhu? Co mám dělat? Povíme si vše od porodnice, prvních horeček a průjmů, přes otázky o očkování až po syndrom náhlého úmrtí a nácvik resuscitace kojence. Doma už vás nic nezaskočí! Nově i ON-LINE!

    Darujte poukaz na kurz dětské první pomoci

    Darujte poukaz na kurz dětské první pomoci

    Úspěšný projekt První pomoc dítěti už běží třetím rokem! Často si říkáte Co mám dělat? Přijďte a tenhle myšlenkový kolotoč dostane řád a vy pocit jistoty, že v případě nutnosti skutečně pomůžete! Nově i ON-LINE!

    Už potřetí MAMAblogem roku! Děkujeme!

    Kam za námi

    Nejnovější příspěvky

    MAMAblog roku 2017/18/19 jsme díky vám!

    MAMAblog roku 2017/18/19 jsme díky vám!

    Děkujeme, že jste se zatoulali až k nám. Narazili jste na blog mladé lékařky a především mámy, který je o lásce k dětem, zdraví, hraní, cestování, Project Life, vzpomínkách a všem smysluplném co nás baví a naplňuje. Doufáme, že se vám bude líbit.

    ×